Είσοδος
Ξέχασα τον κωδικό μου

Εγγραφή

Αναζήτηση
Ροή twitter
Διαφημίσεις
Επικοινωνία

Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα διενεργείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006.

Όποτε επισκέπτεστε το δικτυακό μας τόπο, αποθηκεύονται κάποιες πληροφορίες, όπως η διεύθυνση ΙP, η ημερομηνία και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που επισκεφθήκατε, το είδος του προγράμματος περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε και το λειτουργικό σύστημα του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Εφόσον εγγραφείτε, αποθηκεύεται το e-mail σας, το ψευδώνυμό σας και μια τοποθεσία που μας δώσετε. Εφόσον πραγματοποιήσετε εγγραφή μέσω facebook, τα στοιχεία αυτά λαμβάνονται και αποθηκεύονται αυτόματα απο το facebook. Οι πληροφορίες που συλλέγονται με αυτό τον τρόπο δεν διασυνδέονται με τα προσωπικά σας δεδομένα και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους ασφαλείας και για στατιστικούς σκοπούς.

Σε όλους τους χρήστες του παρόντος δικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους ιδιοκτήτες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επισημαίνεται ότι η επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι απόλυτα ασφαλής και για το λόγο αυτό σας συνιστάται να μην αναφέρετε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς εμάς ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα.

Από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνουμε, συλλέγουμε μόνο τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να απαντήσουμε στο ερώτημα του αποστολέα.

Συνδέσεις με διαδικτυακούς ιστοχώρους τρίτων

Ο παρών δικτυακός τόπος περιέχει συνδέσεις με δικτυακούς τόπους τρίτων, που δεν υπόκεινται στον έλεγχο μας και για τους οποίους δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη. Σ' αυτή την περίπτωση, παρακαλείστε να συμβουλεύεστε τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αναγράφονται σε καθένα από αυτούς τους δικτυακούς τόπους.