Άρθρα > Συνταγές
Υποκατηγορίες: [Υγείας] [Ροφήματα] [Ομορφιά] [Γλυκά]
Κίνδυνος η υπερκατανάλωση βιταμινών
Κώστας Μυγδανάλευρος
Μπορεί αυτό το άρθρο να αφορά άμεσα το 8 - 10% των νεοελλήνων, όμως καλό είναι να γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι τι κινδύνους κρύβει η μεγαλύτερη, από την αναγκαία ημερήσια, λήψη βιταμινών από τον οργανισμό μας.
Πριν απο 10 χρόνια
Συνταγή για έκζεμα και έντονη ξηροδερμία
Κώστας Μυγδανάλευρος
Μια κρέμα που, όταν την απλώνουμε, δημιουργεί ένα λεπτό στρώμα που επουλώνει και προστατεύει το δέρμα από ξηροδερμία, φαγούρα και διάφορα εκζέματα. Η αλοιφή είναι ιδανική για ανθρώπους που έχουν ξηρό δέρμα σε σημείο να πληγιάζεται το δέρμα του.
Πριν απο 10 χρόνια
Αναψυκτικό Φράουλας με μέλι
Κώστας Μυγδανάλευρος
Δροσερή και δυνατή γεύση φράουλας με μέλι...
Πριν απο 11 χρόνια
Δροσερό τσάι με μέλι
Κώστας Μυγδανάλευρος
Το τσάι αυτό είναι πολύ δροσερό, προσφέρεται παγωμένο, ξεδιψά και τονώνει τον οργανισμό. Πίνεται τις ζεστές ώρες τις ημέρες....
Πριν απο 11 χρόνια
Πορτοκαλάδα με μέλι
Κώστας Μυγδανάλευρος
Το παρακάτω αναψυκτικό είναι πολύ εύκολο να παρασκευαστεί αφού τα υλικά είναι στο ψυγείο κάθε σπιτιού. Είναι πολύ δροσιστικό και προσφέρεται για...
Πριν απο 11 χρόνια
Καθαρισμός προσώπου με μέλι και λεμόνι
Κώστας Μυγδανάλευρος
Η συνταγή αυτή ανοίγει τους πόρους του προσώπου και καθαρίζει σε βάθος το δέρμα. Χαλαρώστε και απολαύστε αυτή την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου που σας ...
Πριν απο 11 χρόνια
Πίλινγκ με μέλι και αμυγδαλόψυχα
Κώστας Μυγδανάλευρος
Αυτό το μείγμα ομορφιάς και μέσο καθαρισμού θα αναζωογονήσει το δέρμα σας και θα το ενυδατώσει.
Πριν απο 11 χρόνια
Αντικαταστήστε τη ζάχαρη με μέλι
Κώστας Μυγδανάλευρος
Το μέλι είναι πολύ εύκολο να αντικαταστήσει την ζάχαρη στις διάφορες συνταγές αρκεί να γνωρίζουμε κάποια βασικά χαρακτηριστικά του όπως η γλυκύτητα και η επιπλέον ποσότητα νερού που περιέχει.
Πριν απο 9 χρόνια
Γλυκό με μέλι και χουρμάδες
Κώστας Μυγδανάλευρος
Ρίχνουμε τους χουρμάδες με το μέλι σε μια μικρή κατσαρόλα και τα βάζουμε στην φωτιά και τα βράζουμε. Όταν γίνουν πολτός τα αφήνουμε να κρυώσουν. Αναμειγνύουμε...
Πριν απο 10 χρόνια